ВАЖЛИВО!

ІНФОГРАФІКА

Дорожня карта для людей, переміщених в межах країни (доповнена по всій Україні)

ДОВІДНИК
демобілізованого учасника антитерористичної операції

 

ПАМ'ЯТКИ ДСНС

 

 

 
Новини
08.01.2019 11:30

Розміри ставок місцевих податків та зборів на 2019 рік можна дізнатися на офіційному порталі ДФС України!

Відповідно до вимог Податкового кодексу України (далі – ПКУ) ДФС України оприлюднює на офіційному веб-порталі (sfs.gov.ua) зведену інформацію про розміри та дату встановлення місцевих податків і зборів на відповідних територіях. Рішення про встановлення місцевих податків та зборів офіційно оприлюднюється відповідним органом місцевого самоврядування до 15 липня року, що передує бюджетному періоду, в якому планується застосовування встановлюваних місцевих податків та зборів або змін (плановий період). В іншому разі норми відповідних рішень застосовуються не раніше початку бюджетного періоду, що настає за плановим періодом.
У разі якщо сільська, селищна, міська рада або рада об'єднаних територіальних громад, що створена згідно із законом та перспективним планом формування територій громад, не прийняла рішення про встановлення відповідних місцевих податків і зборів, що є обов'язковими згідно з нормами Податкового кодексу України, такі податки до прийняття рішення справляються виходячи з його норм із застосуванням їх мінімальних ставок, а плата за землю справляється із застосуванням ставок, які діяли до 31 грудня року, що передує бюджетному періоду, в якому планується застосування плати за землю.
Для уточнення інформації щодо прийнятих рішень платники податків можуть звертатися до органів місцевого самоврядування, на території яких знаходяться об'єкти оподаткування.
Миколаївське управління
ГУ ДФС у Миколаївській області

 

 

 

 

 

 

 

Версія для друку